Det blåser og er 8 varmegrader i morgenmørket utenfor vindusglugga mi , morgenens første nyheter strømmer ut fra NRK-radio-på-TV-kassa og jeg planlegger å nyte litt frisk luft i løpet av dagen i dag.


NY HETTE !

Jeg dro innom butikken BJØRN-C (som selger arbeidstøy) som ligger på toppen av Fjordveien ved rundkjøringa mot Melløs i Moss i dag morges for å høre om de hadde løse hetter til arbeidstøy . . .

Mannen bak disken hos BJØRN-C forsvant ut på lageret og gravde frem en perfekt hette fra ei restekasse med overskuddsting og den skulle han ha den svimlende summen av kr 50,- for ! SNAKK OM SERVICE !

En må jo bare elske slike lokale små spesialforretninger altså , husk det BJØRN-C i MOSS når du ønsker god gammeldags service !


Fjærmygg på klementinskall i hagen.


For noen dager siden slang jeg fra meg et klementinskall litt uvørent i hagen da jeg var ute og ruslet mens jeg gomla lunsj og i dag oppdaget jeg at dette tydeligvis er kjærkomment for innsekter som nyter det milde vinterværet (det var 9 plussgrader i skyggen der skallet ligger) og disse innsektene er igjen også kjærkommen vintermat til innsektspisende småfugler.

Sleng fra dere litt citrusskall på bakken i nærheten av der dere mater fuglene folkens !