Årets siste dag starter veldig tidlig og i mørket utenfor vindusglugga mi er det 5,5 plussgrader og stille etter gårdsdagens blåseblåst.

Jeg kommer ikke til å bruke dagens dagboksblad til å oppsummere dette årets mange hendelser av den enkle grunn at jeg håper inderlig det neste året blir betydelig bedre enn 2019 som har vært et år med mange negative og store problemer som dessverre fortsatt står uløste foran meg inn i det nye året.

Årets siste dag er også årets siste restavfallstømmedag og jeg bruker den tidlige morgenen på å rusle ut med årets siste pose restavfallssøppel og en eske lunsj-kjeks-sjokolader-og-tyggis til den trofaste renovasjonssjåføren.


Full restavfallsdunk og lunsjgodis til sjåføren.

Den Gule Bergenseren sjekker at renovasjonsbilen holder fartsgrensa.
Sykkeltur i blåst og morgenkulde.

JEPP . . . jeg feirer årets siste dag med en sykkeltur til post og butikk og ble skikkelig kald på nesetippen men det var superdeilig å få beveget seg litt og selv om jeg er en smule vinglete på sånn gammel to-hjuling så gikk det bra i dag også.


Zwartingen tar dagvakta i vindusglugga.


Et sjeldent syn , begge vaktkattene i vindusglugga samtidig.

Og for liksom å avslutte året på en veldig sporty måte så gikk jeg like godt en tur i skogen rett før skumringen kom og det var det ingen andre som gjorde så jeg hadde hele skauen helt for meg selv . . . trur eg . . .


SkogSkrømten sitter på vakt . . .


PS – Det kommer muligens ingen ny dagbok for 2020 med det første, ONECOM webhotellet jeg har nettsiden min på har jo droppet bloggverktøyet jeg tidligere brukte og konvertert alt til WordPress og det gjelder kun for de dagbøkene jeg allerede hadde aktive i systemet (selv om bloggen min her ser likedan ut foran for leseren så er den ikke slik bak i kontrollpanelet) og jeg har ikke tilgang til å kunne lage en ny blogg for et nytt år uten å oppgradere webhotellet med 50kr pr mnd og jeg er plutselig blitt gjærrig , spesiellt når dem tvinger en liksom . . .

WordPress er dessuten et håpløst klønete og tungvint bloggverktøy så jeg var egentlig i ferd med å gi opp ved konverteringen i høst men bestemte meg for å holde ut året men nå er jeg veldig skuffa over ONECOM-webhotel.

Jeg er på TWITTER bare søk opp Catalyzator hos twitter.com

Hvor lenge jeg forblir på twitter er også usikkert , internett er ikke hva det en gang var og jeg begynner å gå lei av stadige endringer og vanskeligere systemer som krever ny datamaskin nesten for hver sving og det er ikke morsomt lengre.

MEN , GOD NYTT ÅR til alle og takk for følget så langt så får tiden vise hva som eventuelt skjer 😀


HER er link til 2020 – foreløpig:
https://www.catalyzator.net/DAGBOK-2020/JANUAR.htm

Sånn ellers finnes jeg foreløpig også her:
https://twitter.com/Catalyzator