Det blåser litt i ujevne kraftkast i mørket utenfor vindusglugga mi og det er 7 varmegrader.

Den tidlige morgenens varmende våknoppkaffe smaker helt fortreffelig og søndagen er igangsatt selv om det er veldig tidlig . . .


VinterArbeidsdress mangler hetta . . .

Dagen i dag har blitt brukt til å lete etter hetta til arbeidsdressen min , lett og leita , leita og lett men finner ikke snurten av den og er redd den har forsvunnet ut i en eller annen sekk med utsortert tøy til uff eller Fretex forrige vinter og jeg må altså kjøpe ny , hvis det finnes nye sånne deler å få kjøpt til arbeidstøy ? ? ?

Skal etterlyse på twitter først i håp om noen har en slik liggende de ikke bruker , min har knappefeste men det gjør ingen ting om det er med glidelås for det går greit å sy knapphull så den passer , det viktigste er å få tak i ei hette.

Vel Vel . . .

Trøst . . .

Jeg får trøste meg med en godbit til kaffen i stedet.For øvrig driver jeg litt pust og puls trening i sofaen i dag . . .TEKST: Det er fantastisk å se tempoet de spiller i , en rekker knapt å se et flytt før den andre allerede har flyttet . . . #NRKsjakk

Tempoet er helt fantastisk og det er godt at programlederne innemellom minner en på å puste . . . LynSjakk er ikke å spøke med altså !