Vondt i hodet og skikkelig gørr i kroppen , utenfor vindusglugga er det 5 plussgrader og regndrypp , dagens ord blir derfor lidelse . . . iallfall foreløpig.


Etter å ha blitt kvitt noen dagers forstoppelse forsvant også hodepinen og jeg tok fatt i regntøyet , kledde meg for skogstur , og gikk ut . . .


Løkjordet ventet tolmodig på min ankomst . . .


Det er noe rart med det å ha noe fornuftig å gjøre , så mye lettere å komme seg ut å gå tur når været byr litt i mot fordi en vet at det ikke bare er for å gå men en gjør noe nyttig samtidig , begrenser matsvinn for eksempel.  


Båret hjem og grovrenset utendørs.


Den første bøtta jeg plukket helte jeg i en plastsekk og tok i ryggsekken på veien hjem og den andre bøtta hadde jeg i venstre hånd , høyre fungerer som kjent dårlig etter skulder-krage-skaden jeg fikk våren 2018 så en må ordne seg så godt en kan men det er jaggu tungt å bære . . .

En hel bøtte med store løk og nesten en full bøtte med småløk etter grovrensingen utendørs ble dagens resultat. (15 liters murerbøtter)

HELT FORNØYD MED DAGEN  😀