Det er 11 grader utenfor vindusglugga mi og jeg tror det har sluttet å regne . . . det er iallfall opphold akkurat nå men svarte natta hindrer utsikt ennå en liten stund.

Varmende våknoppkaffe i koppen og klimprende skjærende toner fra NRK-radio via tv-apparatet mens en venter på nyheter , det burde være ulovlig med ubehagelige lyder så tidlig på mårran . . .

Snart ferdig med et par TreskoRaggsokkTøfler av restegarn igjen.

Vanligvis bruker jeg ca snaut to dager på å strikke et par TreskoRaggsokkTøfler men når hender og knokler verker og er stive og vonde kan ting ta veldig lang tid og det siste paret har jeg nå slitt med i mer enn to uker . . . TO UKER altså , det går veldig sakte men nå er det bare ett par omganger igjen og å feste trådene så jeg tror jeg skal klare å få de ferdige i dag og så blir det nok ingen strikking på en stund igjen.

Heklenåla derimot . . . den skal testes igjen for når leddene verker og hendene fungerer dårlig er det allikevel mulig å få til noe om en bare ikke gir seg og hekling er litt enklere for vonde fingre. 

Å sitte med hendene i fanget er liksom ikke noe fristende . . .

Om noen lurer på oppskrift til slike SuperVarme Ullsokker har jeg tidligere skrevet om det i dagboka mi her->   https://vlogg2019.catalyzator.net/?p=41 


JEPP  TreskoRaggsokkTøfler ferdige  😀


Og en liten rusletur i hagen i dag  😀