Nydelig sol over nattebedugget oppvåknende HageSkogsPark og 12 grader utenfor vindusglugga mi i dag 🙂

Glass og Metall-dunken som skulle tømmes , i følge tømmeskjemaet , i går ble ikke tømt så jeg er litt spent på om Papp og Papir-dunken som i følge skjemaet skal tømmes i dag faktisk blir det ?

BILDE: Jeg behøvde ikke vente lenge på svaret , allerede 08:30 var PapirDunken tømt 🙂

Er KUNDESERVICE blitt et fremmedord ?

Jeg var avgårde en liten tur i dag for min ukentlig posthenting og litt (u)nødvendig matshopping og svingte like godt innom Rygge Storsenter hvor det var blitt meg fortalt at en butikk SPORT1 i underetasjen har vare/cargosykler og disse ville jeg gjerne se.

BILDE: Sykkelen var tydeligvis ikke montert ennå men fargen var helt himmelsk 😀

Jeg sto og grublet en stund mens en annen kunde ble ekspedert og litt etterpå kom en smilende ung mann og spurte om jeg trengte hjelp ?
JA jeg vil gjerne vite mer om den , sa jeg å pekte på den lyse blå vakre cargosykkelen.
Den er solgt , sa mannen og det er minst to dagers jobb å montere den. Hvorpå han begynte å samtale (ropende) med en person som sto på utsiden av butikken tydeligvis en kompis eller noe.
Kan dere bestille inn flere ? spurte jeg. Han sa Ja , vi har to stykker men de er begge solgt.

GodDagMannØkseskaft tenkte jeg og gav opp . . .

Å få vite noe teknisk anså jeg som totalt umulig hva gjaldt det smilende unge mannsfjeset som ikke helt forsto hva han drev med og jeg var jo ikke ett dugg interresert i å vite om de (ut)solgte syklene . . .

SKOGSTUR 😀

LisbethVeninda kom på besøk i efta/kveldinga med en noen måneder forsinket bursdagsoppmerksomhet og vi rusla en liten tur i skogen , deilig med litt frisk luft og slarveprat om vær og vinder utenfor steingarden.

Nå må jeg lese en bruksanvisning med lupe for å finne ut hvordan å bruke en slik stegteller-ting til å ha på armen 😀