GodMorgen verden 🙂

Bare 5 minusgrader i skogen i dag og dagslyset har ikke stått opp ennå men to og firbeinte er våkne.

BILDE: Ute på tunet er det «flombelysning» fra min provisoriske garasjelampe (ventet på den berømte elektrikeren i en del år nå ja) og jeg har vært ute med en liten påskjønnelse til den trofaste og dyktige MOVAR-sjåføren som skal hente papp og papir i dag 🙂

Jeg har jo renovasjon kun hver fjortende dag men med alle disse sorterte fraksjonene , Plast GlassMetall PappPapir Restavfall , er det uhyre sjelden dunkene er i nærheten av fulle og med litt bedre stapping fra min side ville de nok ikke vært halvfulle engang og jeg tror hver fjerde uke ville vært ofte nok tømming.

Mer miljøvennlig ville det også vært med betydelig mindre kjøring langt hit ut i skogen.

Kanskje på tide å forespørre MOVAR om det ?

SENERE:

Et stykke ut på eftan er det nå bare 3 små minusgrader men det snør svære snøballer og jeg er glad for at jeg kastet meg i bilen i morges og fikk henta post og litt mat før snøværet overtok.

BILDE: Da jeg kjørte avgårde for å hente post og mat i morges var det trafikkventing ett stykke bortenfor skogen , en av skognaboene driver visst å shipper ut tømmer og opplastinga sto jo selvfølgelig midt i veien da jeg kom rullende.

Heldigvis var det oppkjørt på jordet slik at jeg kunne slippes forbi mens lastebilsjåføren tok et halvt minutts lastepause 😀

BILDE: Tulipanene begynner å bli litt glissne men de dufter fremdeles godt og er vakre 🙂

Gjorde en liten hasardiøs kraftanstrengelse og fikk skyffla unna litt snø fra tunet og snuplassen så er det fremkommelig i fall det skulle bli nødvendig med en tur ut i morgen også.

Og litt mer snø . . .

BILDE: Var en tur nede i skogen og sjekket at alt var ok med varme osv i det store tomme ensomme huset og oppdaget at begge balkongene var stappfulle av føykesnø !

BILDE: Det var en ganske stor jobb , føykesnøen var skikkelig hardpakket og måtte nesten hakkes løs enkelte steder.

BILDE: Balkongen på nordsiden måtte også måkes men der var det ikke fullt så hardpakket men resultatet ble ganske mye snø nede foran inngangen men der er det jo ingen som beveger seg så det kan bare ligge 😀

Så da var jeg helt fornøyd med dagens innsats og takket meg selv for en velgjort jobb 🙂

Klokka ca 20:30 på kvelden og etter å ha hørt utrykkelig klaging fra de to firbeinte måtte jeg titte ut for å se hva som var galt . . . MASSE SNØ , MENGDER MED SNØ !

. . . orker ikke SnøSkyffleSpaSkuffe snø mer i kveld så det får vente til i morgen . . .