REGN regn REGN regn og kun 2 varmegrader der ute i mørket og regnet utenfor vindusglugga mi.

Varmende våknoppkaffe i koppen og Nyhetsmorgen fra NRK på tv-skjermen.

Dagliglivet er sånn omtrent som det bruker å være.


Regn på ruta og et lite hvitt dryss i plengresset i dag.I dag kom det regning for nye fem års festing av Mammas lille hageflekk (gravplassen) i Sarpsborg kr 1325,-  for nye fem år og tankene går til forrige gang jeg betalte og jeg gruet meg til ennå en julefeiring uten Mamma og nå går jeg mot den syvende julen alene . . . trist . . .

Det er ikke det å være alene som gjør meg trist , langt i fra , men alle problemene som hoper seg opp og som jeg ikke klarer å løse etter at Mamma døde.

Med unntak av en og annen liten forsikringssak da selvfølgelig 🙂


ENDELIG SKJER DET NOE !


Takplatene er endelig levert og klar til montering !

Endelig kom firmaet som skal reparere taket , de kom med plater og utstyr og skal starte på stilasjemontering i morgen og i løpet av noen dager er forhåpentligvis taket reparert.