Mørkt og bare 3 varmegrader utenfor vindusglugga , modemet for internett brukte over 10 minutter på å synkronisere seg opp mot verden og det er vel en smule lang tid . . . er det linja som trøbler ? er det modemet ? eller er det noe hos Telenor som skurrer ?

Så lenge det iallfall kommer seg på plass og en får kontakt med omverdenen så er det vel best å ikke klage.

GodMorgen !


Pippene har fått en hel og ny kneipp i dag.
Pippene har fått en hel Kneipp på matstativet sitt i dag.

Da det endelig ble lyst der utenfor vindusglugga fylte jeg fuglematbøtta og gikk ut med en ny kneipp og meiseboller og masse solsikkefrø til små og store pippevenner og etter det tok jeg en liten runde i jordhaugen med hakke spade og trillebår igjen.

Det er tungt å jobbe med jord men for hver gang jeg flytter unna et par trillebårer fylt med jord som jeg fyller i ujevnheter i HageSkogsParkens plenareal så minsker den uregjerlige haugen og den kommer nærmere det egentlige nivået på bakken.

Helt fornøyd med formiddagens økt  😀


Zwart synes det er best inne i dag.


REGN . . . igjen . . . plask plopp drypp plaskettiploppdrypp . . .