Hva tenker du på ? – står det i øverste linja i feltet under der jeg skriver overskriften til dagens dagboksinnlegg i vloggen hver eneste dag , hvor den teksten egentlig kommer fra vet jeg ikke men jeg bruker å bare trykke for å skrive å da blir den borte helt av seg selv og for å få den til å bli værende slik som i dag må jeg skrive den selv.

Hva tenker jeg på ? – tenker jeg nå og titter ut av vindusglugga hvor det fremdeles er svarte natta mens jeg noterer dagens utetemperatur på 7 varmegrader med regndryppende lyder og registrerer at nyhetene på NRK-radio fra tv-skjermen akkurat er ferdig og klimprende øredrepende musikk har tatt over . . . det burde vært påbudt med mykere toner og visesang så tidlig på morgenen men aller helst rene prateprogram som er det jeg liker best , pratende tenkende mennesker som utveksler livserfaringer og debatterer samfunnsaktuelle problemstillinger.

Jepps . . . det var det jeg tenkte på.


Trafo på halv tretten . . .


HafslundNett har fått beskjed for lengst men skråstillingen begynner å se faretruende ut . . . håper de rekker å reparere den røkede bardunen før strømmen forsvinner i bakken med et brak . . .RØDE JULEKULER  !

Dagens løk vasket og renset  . . .

JA . . .

Jeg gikk meg en tur i skogen i dag også og over til løkjordet og jaggu ble ikke både min lille ryggsekk og bøtta full før jeg begynte på hjemveien . . .