Nydelig sol og litt blåst med 15 grader utenfor vindusglugga mi når jeg ramlet meg frem til utkikksplassen min i morges.

BILDE: Morgensolen sniker seg inn fra øst 😀

BILDE: Movar-bilen kom å tømte restavfallsdunken ca kl 08:17 og jeg mener å tro det var en ny sjåfør i dag selv om jeg ikke så personen for hastigheten på kjøretøyet bortetter gårdsveien og snuinga på tunet var betydelig ‘raskere / mer uvørent’ enn vanlig . . .

DA HAR NAV KONKLUDERT . . .

Fikk meil fra en saksbehandler i dag.
Det blir ingen sykkel på meg , konklusjonen hos NAV er at de betaler tilbake egenandelen på 10% som jeg betalte for å få låne sykkel istedet for å avkreve transportøren fullverdig dekning av ødeleggelse av en splitter ny ubrukt sykkel.

Dette er ikke annet enn et sterkt bevis på det manglende ansvar som utvises innen NAV og NAV sine systemer og ekstremt dårlig brukerbehandling og nær sagt en søknad fra NAV om å bli anmeldt for diskriminering men jeg orker ikke sloss med de så det overlater jeg til skjebnen.

Hele sykkelsommeren min ble altså kastet bort på NAV og inkompetente saksbehandlere transportører og ergoterapi i Rygge kommune.

TAKK skal dere føkkings ha . . .