Bare 11 grader utenfor vindusglugga i tidlige morgentimer i dag og tåke tjukk som graut . . .

BILDE: Tåke tjukk som graut i skogen i morgentimene.

Tåken letnet litt og temperaturen steg til 17 grader ved omtrentelig 8-nyhetene-tid 🙂

BILDE: En Grønnspett tittet innom på fjellkulen utenfor vindusglugga mi 😀

SUPPE ER IKKE MIDDAG !

Jo altså . . . i Mamma’s standard ukesmeny hadde vi nesten alltid Suppe og Pannekaker til middag på Fredager og da blir det jo litt mat når en kan gaffle i seg flerfoldige porsjoner pannekaker etter suppa var inntatt men i dag hadde jeg bare suppe , fiskesuppe , og det ble litt i minste laget så jeg mekka meg en stor porsjon glutenfri grøt til ‘ dessert ‘ og da hjalp det på litt 😀

Var bare det jeg ville fortelle om maten i dag 😀

For øvrig virker det som om sommeren bedriver daglige krampetrekninger selv om nattetemperaturen kryper ned mot 10 grader så er det faktisk hele 24 deilige varmegrader i skyggen nå midt på dagen (ca kl: 13:30) og det til tross for at det faktisk blåser litt luftig gjennom skogen.